BovenMaas Prenataal

Wij werken al heel wat jaren samen met BovenMaas Prenataal. Bij ons op de locaties kun je ook de medische echo’s laten maken via BovenMaas. BovenMaas prenataal richt zich op echo’s en prenatale screening tijdens de zwangerschap. “Prenataal” betekent “voor de geboorte”. “Screening” is onderzoek naar aandoeningen. Prenatale screening vindt plaats in het eerste trimester van de zwangerschap (combinatietest of NIPT) of in het tweede trimester van de zwangerschap (20-weken echo). Op hun website vind je alles over de medische echo’s. 

Wil je graag je medische echo op de locatie van Kijk Nou Es laten maken neem dan contact op met BovenMaas Prenataal op 010-7370274 of vul het inschrijf formulier in op hun website.  

Neo-print™

Bij Kijk Nou Es kun je nu zelfs je kindje vasthouden, nog voor het geboren is. We werken samen met Neo-print™ die het mogelijk maken een beeldje te maken van de 3D echo.

Het beeldje is een 1-op-1 beeld van het gezicht van jouw kind. Zo kun je nog voor de geboorte van je zoon of dochter het gezichtje echt aanraken en zal het een tastbare herinnering zijn aan de meest bijzondere tijd van je leven!
Kijk op www.neo-print.carrd.co voor nog meer informatie of vraag de echoscopiste om een voorbeeld.

Het Neo-print™ 3D beeldje is beschikbaar in 3 formaten, het is gemaakt van Nylon waardoor het aanvoelt als een aardewerk beeldje.

Bij al onze 3&4D echo’s kunnen we het volume maken wat nodig is om dit beeldje te maken. Zet wanneer je een afspraak maakt bij de opmerkingen dat je dit graag zou willen of vertel het ons aan het begin van de echo. Er is meer kans dat we een mooi beeld kunnen maken bij de uitgebreide 3&4D echo omdat er dan meer tijd is.

Bel of e-mail ons gerust mocht je vragen hierover hebben of wanneer je al geweest bent en je dit alsnog wilt.

Scroll naar top