Unborn Jewel

Het is vanaf nu mogelijk om bij Kijk Nou Es een Unborn Jewel te laten maken.

Met een sieraad van Unborn Jewel wordt jullie wonder in een uniek handgemaakt juweel vereeuwigd. Dit handgemaakte sieraad is een prachtige herinnering aan een bijzondere periode en stelt je in staat dit te laten vervaardigen in een prachtig aandenken. In dit sieraad kun je alle persoonlijke voorkeuren kenbaar maken alvorens zij dit vervaardigen.

Het sieraad geeft een perfecte weergave van de 3D echo en weerspiegelt de unieke gelaatskenmerken van jullie baby. Unborn Jewel verwerkt het 3D echo bestand tot een uniek karakteristiek sieraad, waarin eeuwenoude ambacht wordt gecombineerd met de laatste technieken op het gebied van 3D sieraden vervaardiging.

Kijknoues heeft de primeur en zij zullen de eerste in de Benelux zijn die een sieraad afkomstig van een 3D vaginale echo (dus voornamelijk jonge zwangerschappen) als sieraad kunnen aanbieden in samen werking met Unborn Jewel.


De 3D baby Sculpturen van Unborn Jewel.

Moderne technologie stelt ons in staat om de diepste geheimen van de ongeboren baby te zien, niet alleen in 2D maar ook in 3D en in een video. Dit alles kunnen wij nu delen met de mensen van wie wij houden.

Verbazingwekkend is, dat de 3D Sculptures van Unborn Jewel die mogelijkheid bied om uw ongeboren baby op een unieke manier te zien en te voelen, in de vorm van een baby beeldje gemaakt op basis van een 3D echo. Een kostbaar moment in de tijd, bewaard als een aandenken aan jouw bijzondere periode en deze voor altijd te kunnen koesteren.

Made with love

Unborn Jewel
Website ontwikkeld door GEBOREN HELDEN