Onze diensten

3/4D echo’s

Één van de manieren om in je lichaam te kijken is echografie. Bij echografie wordt gebruik gemaakt van ultrageluid, dit is geluid met een hoge frequentie die voor ons niet hoorbaar is.

 

De teruggekaatste geluidsgolven worden opgevangen en omgezet in elektrische signalen die door het echoapparaat worden omgezet naar een 2 dimensionaal beeld (2D).
Een drie dimensionaal beeld (3D) wordt opgebouwd uit meerdere 2D beelden, waardoor je diepte kunt zien. Hierdoor krijg je een beetje een idee hoe je kindje er uit zal gaan zien.
Vier dimensionaal (4D) wil zeggen dat je bewegende 3D beelden ziet, hierdoor kun je live zien wat je kindje aan het doen is, bijvoorbeeld geeuwen, lachen, fronzen en zwaaien!

 

Wij werken met de Voluson E 10, dit is het allernieuwste echo apparaat van GE. De Ferrari onder de echo apparaten.

 

Maak hier je online afspraak

De gender reveal party ( v.a. 15 weken zwanger )

Dit feest is over komen waaien uit Amerika, daar wordt alles gevierd wat er maar gevierd kan worden. En zeg eens eerlijk geef ze eens ongelijk! Bij dit feest wordt er gevierd of er een jongen of een meisje op komst is.

 

Je kunt dit op verschillende manieren delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door middel van het aansnijden van een taart met een blauwe/roze binnenkant of door een kist te vullen met blauwe/roze ballonnen, op het moment dat je de kist opent kom je erachter wat je krijgt.

 

Bij ons is het mogelijk om dit samen met je naasten te vieren, aansluitend aan de geslachtsecho zou je boven onder het genot van een hapje en een drankje erachter kunnen komen of jullie in verwachting zijn van een jongen of een meisje. Wij vinden het fijn om van te voren in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Gender Reveal Party aanvragen

Babyshower ( meestal tussen 30 / 35 weken )

Ook overgenomen van de amerikanen is de babyshower waarbij de zwangere door haar vriendinnen en naasten in het zonnetje wordt gezet. Het is bedoeld als een verrassing voor de aanstaande moeder en werd in moeilijke tijden georganiseerd om ervoor te zorgen dat alle spulletjes die de kleine nodig had in huis zijn. Er worden spelletjes gespeeld waarmee kleine cadeautjes te winnen zijn, maar het is vooral een gezellig samenzijn om stil te staan bij de zwangerschap en de komst van een kleine.

 

Het is mogelijk om een babyshower bij ons te organiseren al dan niet in combinatie met een echo. Wij denken graag mee in het organiseren van de babyshower en faciliteren eten en drinken en spelletjes en eventueel een workshop. Denk aan bijvoorbeeld een mobiel voor boven de box, waarbij iedereen die aanwezig is iets maakt om eraan te hangen, of het versieren van rompertjes om deze dan aan de zwanger cadeau te kunnen doen.

Ik wil een babyshower aanvragen
Cadeaubonnen

Is er iemand in je omgeving zwanger en wil je een uniek cadeau geven, geef dan een cadeaubon voor een pretecho van Kijk Nou Es.

 

Hiermee geef je iemand een blijvende herinnering aan de zwangerschap en een kijkje naar hun ongeboren kind. De cadeaubon is in elk gewenst bedrag te verkrijgen en wordt op een leuke manier verpakt.

Ik wil een cadeaubon geven

Wil je een onvergetelijke zwangerschap?

Bijna al onze losse diensten zijn met elkaar te combineren!

Bekijk onze tarieven en combipaketten
Website ontwikkeld door GEBOREN HELDEN