Nieuwsbericht

Vanwege het Coronavirus zijn wij tot en met 28 april gesloten voor de pretecho’s. Alle contact beroepen (waar wij ook onder vallen) mogen niet uitgevoerd worden. Al onze echoscopisten zijn daarnaast ook werkzaam als verloskundigen en vanuit onze professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben wij besloten om ons volledig in te zetten voor de verloskundige zorg.

Wel kunt u altijd bij ons terecht voor de medisch geïndiceerde echo’s. We hopen dat erg snel een einde zal komen aan de Corona crisis en hopen u dan in goede gezondheid weer te mogen ontmoeten.

Cadeaubon

Wat geef je iemand die zwanger is? Kleertjes en speelgoed zijn er vaak al in overvloed. Geef daarom een origineel cadeau, waar de aanstaande ouders al in de zwangerschap plezier van hebben.

Met een cadeaubon voor een pretecho van Kijk Nou Es geef je de ouders een unieke ervaring en blijvende herinnering aan de zwangerschap. Je fantasie wordt iets meer werkelijkheid, lijkt de neus op de familie van papa of mama? De cadeaubon is te verkrijgen in elk gewenst bedrag.

Ik wil een cadeaubon bestellen
Website ontwikkeld door GEBOREN HELDEN